Skip to main content

Putkiremontti Helsinki

Teamtech toteuttaa omakotitalojen putkiremontteja alueella Helsinki, asiakkaan toiveiden mukaan. Ole meihin yhteydessä, kun tarvitset kokenutta LVI-asentajaa arvioimaan putkistojesi kunto. Olemme valtuutettu Uponor huolto- ja korjausliike ja kaikilta asentajiltamme löytyy TUKES-kylmäluvat. Yrityksellä on myös S2-sähköluvat eli huollot suoritetaan alusta loppuun laadukkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme vahvaa ammattitaitoa sekä luotettavaa ja nopeaa palvelua.

Ota meihin yhteyttä

Kesäinen keidas keskellä Helsinkiä

Upea vuonna 1925 rakennettu omakotitalo sijaitsee Helsingin Metsälässä. Adjektiivit loppuvat kun saapuu talon rinnetontille, jota värittävät kukkivat syreenit ja vanhat perennat. Rakennus on alun perin Kannakselta siirretty huvila.

Matti Timonen on kevään aikana yhdessä puolisonsa kanssa remontoinut rakentamisestaan asti suvulle kuulunutta taloa. Yli 90-vuotias rakennus sekä pihapiiri henkivät tunnelmaa ja siihen liittyy lämpöisiä muistoja jo lapsuusvuosilta. Timosten tarkoituksena on muuttaa Töölöstä tänne luonnon keskelle asumaan, kunhan loppusuoralla oleva remontti on valmis.

Lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta

Talosta on sisäpuolelta kunnostettu kaikki pinnat, uusittu sähköt sekä käyttövesiputket. Viimeksi taloa on remontoitu 70-luvulla, joten mittaville uudistuksille on ollut jo tarvetta.

Pintaremontti on vielä osittain kesken, mutta kaikesta näkee, että lopputuloksena tulee olemaan korkealaatuinen koti. Samaa laatutasoa on haettu urakoitsijoita valittaessa. Käyttövesiputkiston uusinnasta on vastannut Teamtech.

Teamtech erottui joukosta

Timonen perehtyi Uponorin käyttövesiputkiratkaisuihin messuilla ja lähti esittelystä vakuuttuneena pyytämään tarjouksia valtuutetuilta putkiliikkeiltä. Lopullinen valinta osui Teamteciin. Tarjous ei ollut edullisin, mutta jo ensimmäisestä puhelinkeskustelusta kävi ilmi, että yrityksellä on sekä halu että osaaminen toteuttaa remontti. Paikan päällä suoritettu katselmus ja toteutusehdotukset vakuuttivat, joten urakoitsijan valinta oli lopulta helppo.

Uutta tekniikkaa vanhaa kunnioittaen

Vanhassa talossa putket ovat kovilla pakkasilla aikaisemmin helposti jäätyneet ja aiheuttivat siten mukavuushaitan lisäksi riskin mittavasta vesivahingosta. Nyt haettiin ratkaisua, jossa tämä ongelma poistuisi. Siksi päädyttiin Uponorin muoviputkiin, jotka varustettiin lämpövahdeilla.

Uudet putket on vedetty siten, etteivät ne pilaa vanhan rakennuksen tunnelmaa. Putkitukselle löydettiin yhdessä asentajan kanssa sopivat reitit. Putkia onkin näkyvissä vain lyhyinä pätkinä kosteissa tiloissa ja keittiön alakaapeissa. WC:t ja kylpyhuone on uusittu täysin – moderniksi, mutta talon tunnelmaa kunnioittaen. Putkiremontti valmistui Timosen yllätykseksi muutamassa päivässä ja isäntä on lopputulokseen tyytyväinen.